promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyérül közvetíti az FA Kupát a Sport TV
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Sport TV-nek igazat megvallva három csatornája van a Sport 1, Sport 2, és a Sport M. Utóbbit azért hozták létre, hogy a magyar vonatkozású sportokat közvetítsék. Ezt ma leginkább az M4 képviseli, de a Sport M-en régebben se ment nagyon semmi, most jelenleg a lóverseny a fő mozgatórugója a csatornának, plusz a rengeteg ismétlés. Így ez a csatorna jelenleg kihasználatlanul tengődik néhány csomagban, pedig arra kellene használni, hogy valóban sportot tudjanak rajta közvetíteni. A mai napon a Chelsea – Manchester City FA Kupa összecsapást, ami gyakorlatilag a hétvége meccse, áttették az AMC-re, ami egy mozi és sorozat csatorna, és természetesen nem minden háztartásban elérhető. Nekem pl. van Sport 1-em, Sport 2-őm és M-em is, de AMC-m nincs, így én ezt a mérkőzést, csak online illegális streamen tudom megtekinteni, és fogom is. Ha sportot akarok nézni, mi a pöcsömért legyen AMC-m, de komolyan?

Az FA Kupa meccsek „nem” közvetítése a Cold Rainy Nights in Britannia blognál is kiverte a biztosítékot, akik nyílt levélben olvastak be a Sport TV-nek. Ezen mi sem finomítunk, egy az egyben mutatjuk.

„Tisztelt Sport TV!

A The Emirates FA Cup a világ legrégebbi és legpatinásabb kupasorozata. Fontosabb, ismertebb és népszerűbb, mint sok másik ország nemzeti bajnoksága és jelentősége össze sem hasonlítható más sportágak legrangosabb kupasorozataival. Nekünk, az angol futball feltétlen híveinek egy kupahétvége szent ünnep: annyi meccset akarunk megnézni, amennyit csak lehet, és azt szeretnénk, ha a kupasorozat az őt megillető helyet foglalná el a közvetítő csatorna palettáján.

Önök ezen a hétvégén bizonyságát adták annak, hogy az FA Kupa csak púp a hátukon. Nem akarunk 2016-ban felvételről meccseket nézni, nem akarjuk, hogy Rosztov-Fleury női kézimeccsek fontosabbak legyenek egy szombati délutáni FA-kupa összecsapásnál. Nem akarjuk, hogy felkészületlen riporterek közvetítsék a meccseket. Nem akarjuk, hogy az angol futball csak sokadik, kényszerű választás legyen egy csatorna műsorfüzetében.

Ha Önök ezt nem tudják, vagy nem akarják biztosítani az angol futball szerelmesei számára, akkor kérjük, azonnali hatállyal kezdjenek tárgyalásba a kupasorozat közvetítési jogainak átruházásáról. Lehet, hogy tévedünk, de szeretnénk hinni, hogy a modern tévézésben még mindig a néző érdeke az első.

Köszönettel: a Cold Rainy Nights in Britannia bloggerei és olvasói.”

Torony/Cold Rainy Nights in Britannia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás