promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig mehettél az Eb-re
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint az UEFA szerdán és csütörtökön sorsolta ki a nyertes jegyigénylőket a magyarok Eb-mérkőzéseire, mostanáig pedig megtörtént a sorsolási értesítések kiküldése a megadott e-mail címekre. Az UEFA minden jelentkezőt tájékoztatott igénylése eredményéről, az MLSZ felé pedig jelezte, hogy a magyar válogatott szurkolói számára nem maradt eladatlan jegy, minden kategóriában az összes eladásra kínált belépőt felvásárolták az érdeklődők.

Az MLSZ információi szerint - a többi résztvevő országhoz hasonlóan - a magyar jegyigénylők között is előfordult, hogy a kisorsoltak bankszámlájáról az UEFA nem tudta levonni az ellenértéket. Az UEFA tájékoztatása szerint ezeket a jegyeket a túligénylők között - szintén sorsolással - értékesítették.

A jegyigénylési fázis zárását követően a megnyert belépőket lemondani, visszaadni, értékesíteni, elcserélni nem lehet, blablabla. Az UEFA felhívta a figyelmet, hogy jegyvásárlásra kizárólag hivatalos oldalán van lehetőség, ezért más csatornákon senki se próbálkozzon. Aki ebben a szakaszban nem jutott jegyhez, az UEFA áprilisi jegybörzéjén (Re-Sale Platform) előreláthatólag vásárolhat még belépőt az Eb-mérkőzésekre. Amúgy tényleg nagyon vigyázzunk, ha online veszünk valakitől jegyet, győződjünk meg arról, biztosan valódi-e. Fényképeztessük le, hasonlítsuk össze az eredeti jeggyel, ha kell vizsgáljuk meg külön a hologramos matricát is. Őszinték leszünk, bár most sokan lemaradtak, de a többség meggondolatlanul vásárol jegyet. Egy hónap múlva már böngészhetjük az internetet a jegyekért. Igaz a jegyek névre szólnak, de ezt a kapuknál nem vizsgálják, nálunk is csak az volt a lényeg eredeti-e a jegy, sőt utána még simán átmásztunk egy másik szektorba is az angol szurkolókhoz. A nagyobb meccsekre általában lehetetlen jegyet venni a helyszínen, de a stadion előtt még ott van a sok jegyüzér, akiknek segítségével jó pénzért ugyan, de be tudunk jutni a kívánt meccsre.

euro2016tic
Az Origo közben megkérdezte az OTP-t is, mi újság azokkal, akik a bank hibája miatt maradnak le erről a futball ünnepről. „A kisorsolt igénylések hat százalékában, összesen egy-kétszáz esetben az UEFA technikai okból nem tudta végrehajtani a terhelést. A bank a kellemetlenségért elnézést kér.” Az UEFA már előzetes tájékoztatójában világosan jelezte, hogy sikertelen tranzakció esetén törli az adott igényt, így nekik a bank hibájából nincs tovább, hiába kérné az UEFA segítségét az OTP. Sok esetben amúgy saját mulasztásunk miatt ugrottak a jegyek, például nem volt fedezet a számlán, alacsony vásárlási limit volt beállítva, illetve bizonyos esetekben lejárt kártyaadatokat adtak meg az ügyfelek.

Magyarország 44 év szünet után szerepel ismét Európa-bajnokságon. A válogatott sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) csap össze az F csoportban.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás