promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a meccset nem éri majd meg kihagyni
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Beckham a brit jótékonysági válogatott csapatkapitánya lesz, és a világválogatott ellen fognak kiállni, amit Zidenine Zidane vezet majd. A brit csapat edzője Sir Alex Ferguson lesz, míg a nemzetközi csapat élén Carlo Ancelotti áll majd. Tudjuk, hogy ez csak jótékonysági meccs, de egy elég pikáns taktikai ütközetre van kilátás, mert egyik edző sem szeret veszíteni, ahogy mosolyogni sem nagyon, de remélhetőleg itt lesz egy kis alkalom a tréfálkozásra is. A meccs bevételét az ENSZ gyermekalapja, az UNICEF kapja majd.

„Két évvel ezelőtt visszavonultam, és soha nem gondoltam, hogy egyszer újra játszani fogok. A jó ügy érdekében megteszem, és nagyon izgatott vagyok. Számomra mindig nagyon jó érzés visszatérni az Old Traffordra" – mondta Beckham.

Ferguson szintén 2013 májusában vonult vissza. Előtte 26 évig volt a United menedzsere, azóta viszont egyetlen alkalommal sem irányított csapatot a pálya mellől.

„Számomra ő már hosszú évek óta egy apafigura, aki lehetőséget adott, hogy a Manchester Unitedban játszhassak. Csodálatos dolog, hogy ő is ott lesz" – nyilatkozta a BBC-nek Beckham. A meccs további szereplői egyenlőre nem ismertek, de biztosak lehetünk benne, hogy hatalmas neveket láthatunk újra a pályán. A mérkőzés november 14-én, szombaton kerül majd megrendezésre. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás