promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: okosabb vagy, mint a legtöbb magyar?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés, ami nagyon bonyolult.

A találós kérdéseket sokan nem szeretik, mert egyszerűen nem értik őket. Igaz, ez egy olyan műfaj, amiben vagy tehetséges az ember vagy nem, mert valaki már az elején penge bennük, és rögtön megfejti őket, míg mások az első néhány próbálkozás után egy életre feladják, mondván ezek nem neki valók. Ebben lesz azért könnyebb meg nehezebb is, szóval vegyes lesz a felhozatal, de összességében elég nehéz lesz a feladat.

10 találós kérdést fogtok látni, amikhez többnyire 2-2 válaszlehetőség lesz. Egyetlen egy kérdésnél lesz az, hogy nem kettő, hanem négy válaszlehetőség lesz, de ennek is megvan az oka.

Ugyanis a 8. kérdés ennek a kvíznek a legnehezebb pontja, ami felett lehet, hogy percekig fogsz ülni, és egyszerűen dühíteni fog, hogy nem tudod a jó választ. Aztán amint bökni fogsz, és látod, hogy melyik a helyes megfejtés, a fejedhez fogsz kapni, hogy tényleg, hát hogy nem jöttem erre rá.

Ha már a 8. kérdés szóba jött, ennél, illetve a 9-diknél lesz egy-egy magyarázat a helyes válaszhoz, ezeket majd manuálisan kell tovább léptetnetek.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás