promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az utolsó nehéz kvíz: neked meglesz a 10/10?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jöjjön a végső próba, az utolsó nehéz kvíz.

Elérkeztünk az utolsó próbához. Hetekkel ezelőtt elindítottunk egy újfajta kvízsorozatot, egy olyan képkvízt, amiben filmekről mutattunk egy-egy jelenetképet. Ezek a 2000 után bemutatott filmek voltak, minden kvízben egy-egy év 10 filmjét válogattuk össze. Nagyon sokan töltötték ki ezeket a kvízeket, átlagosan 30 ezren próbálkoztak meg ezekkel a tesztekkel. Most jöjjön az utolsó rész, amiben a 2023-as produkciók lesznek.

Nem kezdjük el sorolni, mik voltak tavaly, hiszen elég friss a dolog - ráadásul közülük jó párat díjaztak is nemrég az Oscar-gálán: például az Oppenheimer-t, amit Christopher Nolan rendezett. De muszáj megemlíteni az tavaly év legsikeresebb magyar filmjét, a Semmelweis-t, amire még mindig jegyet váltanak a mozikban; legutóbb is több mint 3000-en látták - ezzel pedig már jócskán 300 ezer felett van a nézettsége.

De ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön az utolsó filmfelismerős kvíz - legalábbis a 2000 utáni etapból, mert a nagy sikerre való tekintettel nem kizárt, hogy valamikor csinálunk egy 2000 előtti szériát is.

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás