promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magabiztosság letörő kvíz: 10-ből csak 4 helyes választ fogsz elérni
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csupán 10 kérdés jön majd veletek szembe, ám a játék nem lesz egyszerű.

Nem ritka, hogy veled is előfordul: egy kvízjáték során vagy otthoni tudáspróbán egy kérdés hallatán azonnal úgy érzed, ismerős a téma, és biztos vagy a válaszban. Ám ahogy az opciók egymás után érkeznek, elkezdesz bizonytalanodni, mert minden válaszlehetőség ismerősnek tűnik. És egyszer csak rájössz, hogy már nem vagy biztos a helyes válaszban, és kezdesz aggódni.

A mostani kvízünk pontosan ilyen kérdéseket tartogat számodra.

Készülj fel földrajzi kérdésekre Európáról, amelyek ravaszok és becsapósak lehetnek. Az átlagjátékos valószínűleg csak kevés kérdésre tud majd helyesen válaszolni, még ha nem is érzi magát elveszettnek a kérdések tengerében. Elsőre könnyűnek tűnhetnek, de nagyon könnyű hibázni. Készítsd elő magad, és lássuk, mennyire vagy jó a válaszok megadásában.

Segítséget nem kapsz, kivéve, hogy csak két lehetőség közül kell kiválasztanod a helyeset, ami mégiscsak könnyebb, mint négy közül választani, ahogy azt a hagyományos kvízek kérik.

Reméljük, hogy a játék végére minél több pontot gyűjtesz. Még egy Magyarországgal kapcsolatos kérdéssel is találkozhatsz a végén.

Készülj fel a kvízre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás