promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hónap legnehezebb kvíze: 10/5 már szép eredmény, 6 jó válaszra kevesen képesek
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kvíz október legnehezebb tudástesztje, nem véletlenül.

Korábban csináltunk olyan kvízeket, amik az adott napon történt eseményekhez kötődött. Aztán hamar rájöttünk, hogy ez már olyan nehézségi szintet képvisel, ami nem biztos, hogy a legtöbb kvízkedvelőnek tetszik, ezért inkább leálltunk velük. Most azonban ismét előhúztuk ezt a fajta tesztet, ezúttal olyan kérdéseket állítottunk össze, amik október 19-éhez kapcsolódnak.

Lesz 10 kérdés, és mindegyik olyan eseménnyel kapcsolatos lesz, amik ezen a napon történtek valamikor a történelem során. Legyen szó Hunyadi Jánosról, a pápáról, vagy egész egyszerűen csak a Gergely-naptárról, mi összeszedtünk 10 nehéz kérdést, amire nektek választ kell adnotok.

3-3 válaszlehetőség lesz megadva mindegyik kérdésnél, szóval tényleg nem lesz könnyű dolgotok, és biztosak vagyunk benne, hacsak valaki nem a Wikipédia segítségét hívja, senki sem fogja tudni 10/10-re kitölteni.

Csalni nem ér, persze mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy az eredménnyel való dicsekvés a fontosabb, vagy az, hogy tényleg kiderítse, mennyit tud október 19-éről és az ezen a napon történt eseményekről. A hónap legnehezebb kvíze tényleg olyan, amivel sok új tudásra lehet szert tenni.

Derítsd ki, mi történt ma. Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás