promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Okosító kvíz: 6 jó válasszal már szuperzseni vagy
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt a kvízt az állatszeretők imádni fogják.

Ismét itt vagunk a hét közepén, már mindenki alig várja a hétvégét, amikor újra pihenhet és lazulhat, mert már most úgy érzi, hogy megbolondul, és összeesik a munka felett. Ilyenkor az ember mit csinál, vagy megiszik egy kávét, kimegy friss levegőt szívni és rágyújt egy cigire, vagy keres gyorsan egy online kvízt, amivel kicsit vissza tudja rázni az agytekervényeit.

Épp ezért egy olyan játékot hoztunk nektek, amelyben kicsit felpörgetünk titeket, meg hát össze is zavarunk titeket picit, hiszen olyan dolgok jönnek majd, amelyekről már hallottatok, de valószínűleg meg tudunk titeket majd lepni.

Háziállatok elnevezései lesznek ebben az okosító kvízben - vagy a hímek vagy a nőstények elnevezései, vagy esetleg mindkettőé -, nektek pedig meg kell majd mondanotok, hogy melyik fajokhoz tartoznak. Tudjátok, nem lesz könnyű, de talán megoldható, sok időtök lesz majd a játékban, hogy többször is végiggondoljátok majd a dolgokat, és azt is láthatjátok kis érdekességként, hogy a többi játékos milyen válaszokat adott egy-egy kérdésre.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás