promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hisztérikusan nehéz kvíz: ti kértétek, most megcsináltuk
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olvasóink kérték ezt a kvízt, mi megcsináltuk.

Ha grafikonon ábrázolni kellene a kvízeink nehézségi szintjét, akkor az elmúlt napok tudástesztjei úgy néznének ki, mint a Sinus-görbe. Egyszer nagyon könnyű kvízt csinálunk, másik nap pedig átesünk a ló túloldalára, és olyan vegyes, ám de nehéz kérdéseket válogatunk össze, amikre alig tudja valaki a helyes választ.

Most több olvasónktól is megkaptuk, hogy amit az elmúlt két napban csináltunk, az nagyon könnyűek voltak, és inkább a nehéz kvízeket kérik vissza. Külön olvasói kérés volt, hogy legyen több "ezen a napon történt" teszt, ezért mára is egy ilyet raktunk össze.

10 vegyes kérdés, mind nagyon nehéz, és mindegyiknél 3-3 válaszlehetőség. Akik töltöttek már ki nálunk ilyen kvízt tudhatják, hogy az utolsó előtti kérdés mindig egy igaz vagy hamis állítás, és ez most sincs másképp.

Többször is kértétek már tőlünk, hogy legyen olyan kvíz is, amiben kizárólag igaz vagy hamis állítások vannak, ezen is dolgozunk már, csak úgymond kicsit nehezebb egy ilyen típusú kvízt összeállítani, mint egy mezei kérdezz-felelek tesztsort.

Tőletek jött a kérés, mi teljesítettük. Íme egy újabb nehéz kvíz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás