promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belebukós kvíz: fejből kéne tudnod, de már az 1. kérdésnél összezavarodsz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pofonegyszerű kvíz, amibe sokan belebuknak.

Az egész világon tudják az emberek, hogy Budapest szépségének nincsen párja, hiszen a magyar főváros annyira különleges, hogy rögtön elvarázsolja az összes turistát, mikor megérkeznek hazánkba. Már az is lenyűgözi a külföldieket, hogy a Duna szeli ketté a várost, de amikor meglátják, hogy milyen elképesztő épületek vannak nálunk, akkor rögtön leesik az álluk.

Budapest még azoknak is rendszeresen meglepetést szokott okozni, akik ott nőttek fel, hiszen tele van titkokkal, érdekességekkel a főváros, és csak nagyon kevesen tudják, hogy milyen sok kulturális érték mellett mennek el az utcán szó nélkül – éppen ezért nem árt, ha valaki ismeri Budapestet, és annak kerületeit, hiszen nagyon fontos a tájékozottság és a magabiztos helyismeret.

Ha szeretnéd tesztelni a tudásod Budapesttel kapcsolatban, akkor most itt a tökéletes alkalom, ráadásul egy nagyon egyszerűnek tűnő kvízzel lehet ezt megtenni - de könnyen kifoghat bárkin ez a 10 kérdés.

Az alábbi kvízben meg kell mondani, hogy Budapest melyik kerületéről van szó az adott kérdésnél, így jobb, ha mindenki felkészül, ugyanis csak azoknak lesz meg a sokak által áhított 10/10, akik úgy ismerik a fővárost, mint a tenyerüket.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás