promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered a zseniális Christopher Nolan filmjeit egyetlen képkockáról?
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Izgalmas képkvíz Christopher Nolan legendás filmjeiből.

Napokon belül debütál a magyarországi mozikban is a világ egyik legzseniálisabb rendezője, Christopher Nolan legújabb filmje, az Oppenheimer, amiben Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Emily Blunt, és Matt Damon mellett egy magyar színész, Haumann Máté is játszik.

A történet J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.

Nolan legújabb nagyszabású produkciója kétségtelenül az idei év egyik legvártabb filmje, ami nem csoda, hiszen a legendás rendező akárhányszor filmkészítésbe kezdett, mindig valami grandiózus, emlékezetes alkotás született. Az előzetesét nézve az Oppenheimer sem lesz egy középszerű darab, bár hozzá kell tenni, hogy a témája miatt egy rétegfilm lesz.

Biztos lesznek a nézők között, akik kizárólag azért váltanak majd jegyet az Oppenheimerre, mert Christopher Nolan rendezte, hiszen nagyon sokan úgy vélik, az ő neve garancia a különleges film-, és moziélményre.


Mi most egy olyan képkvízt hoztunk nektek, ami összekapcsolja Nolan filmjeit: egyetlen képkockáról kell felismerni a rendező korábbi munkáit.

Álmalanság, Memento, Batman: Kezdődik, A tökéletes trükk, A sötét lovag, Eredet, Interstellar, A sötét lovag - Felemelkedés, Dunkirk, Tenet, Oppenheimer.

Kizárólag azokat a nagyjátékfilmeket vettük bele a kvízbe, amik a 2000-es évektől készültek, és amiket a szélesebb közönség is ismer, hiszen az 1998-as A csapdát még a legtöbb Nolan-rajongó sem látta. 10 jelenetképet fogtok látni majd, és nektek fel kell ismernetek, melyik filmből származik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás