promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kalandorok kvíze: 7 helyes válasszal már bőven kiemelkedsz az átlagos elmék közül
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem lesz egyszerű elérni a 10/10-et, az biztos.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a világszerte népszerű Indiana Jones-szériát, ami már több évtizede elképesztő kalandokkal ajándékozza meg a közönséget. Harrison Ford zseniálisan alakítja ezt a hősies, izgalmas életet élő karaktert, igazán ikonikusnak számít, amit letett az asztalra Indy bőrében – sőt, vannak, akik szerint ez a legjobb figurája, és nem Han Solo a Star Wars-szériából.

Június 29-én került bemutatásra Magyarországon az Indiana Jones-széria sok-sok éve várt ötödik része, az Indiana Jones és a sors tárcsája, ami elvileg Harrison Ford utolsó kalandja lesz Indy szerepében. Az alkotás valószínűleg elképesztő sikert fog aratni a mozikban, előtte pedig minden bizonnyal sokan újranézték a régi részeket is, hogy felidézzék a Magyarországon is imádott kalandor eddigi történeteit.

Összeállítottunk egy 10 kérdésből álló kvízt az Indiana Jones-szériáról, hogy mindenki tesztelni tudja a tudását – akár rajong ezekért a filmekért, akár nem.

Már csak az a kérdés, hogy vajon a 10 kérdésből mennyire vagy képes jól válaszolni. Aki igazi, nagy rajongó, az jó eséllyel összehozza a sokak által áhított 10/10-et, de lehet, hogy még rajtuk is kifog ez a kvíz:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás