promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigakvíz: képes vagy 25 kérdésből legalább 15-re jól válaszolni? Elég bátor vagy ahhoz, hogy próbára tedd magad?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszerűnek tűnhet, de könnyen kifoghat rajtunk ez a 25 kérdésből álló kvíz.

Az emberben benne van a tudásvágy, amit nemcsak kielégíteni lehetetlen, de kiirtani is, és ez így van rendjén. Még tudat alatt is folyton arra törekszünk, hogy minél több hasznos (vagy éppenséggel haszontalannak tűnő) információ legyen a fejünkben, hiszen sose tudhatjuk, hogy mikor lesz rá szükségünk az életben – lehet, hogy a legapróbb információmorzsa is jól jöhet majd egyszer.

A kvízek tökéletesek arra, hogy teszteljük a tudásunkat, ráadásul izgalmasan, játékosan. Nem csoda, hogy olyan sokan szeretik őket, hiszen így megnézhetjük, hogy áll a tudásunk, mennyire vagyunk tájékozottak különböző témakörökben – sőt, akár még tanulhatunk is belőlük, hiszen minden egyes elrontott válasz egy újabb lehetőséget ad arra, hogy az eszünkbe véssünk valami újat.

Most összeállítottunk egy 25 kérdésből álló gigakvízt, amiben ország jelölő autójelekről van szó.

Azokról a betűs matricákról, amik általában a kocsi hátulján vannak, és elárulják, honnan jött az adott jármű, aminek minden bizonnyal a rendszámán is ugyanazok a betűk vannak a kis kék oszlopban – már csak az a kérdés, hogy vajon menni fog, képes vagy jó pontszámot elérni ezen a kvízen?

Teszteld magad, és kiderül:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás