promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 egyszerű kérdésből vajon mennyit sikerül jól megválaszolni? Be mered vállalni?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt az ideje, hogy mindenki tesztelje a tudását.

Elképesztően sokan szeretik Magyarországon a filmeket, hiszen azoknak köszönhetően teljesen belecsöppenhetünk 2-3 órára egy másik világba, igazi csodákat láthatunk és olyan élményekkel gazdagodhatunk, amikről sose mertünk volna álmodozni. Nem meglepő, hogy Hollywood ennyire elvarázsolja az embereket, hiszen a rendezők azon vannak, hogy különleges pillanatokkal ajándékozzanak meg bennünket.

Van, hogy maga a rendező, vagy a főszereplő, esetleg a történet csábít minket arra, hogy megnézzük az adott filmet. Előre persze nem tudhatjuk, hogy milyen lesz az adott alkotás, de ha egy érdekes story, egy általunk kedvelt világsztár és egy piszok tehetséges direktor áll a film mögött, akkor jó eséllyel nem fogunk csalódni – számtalan igazi klasszikus létezik, amit globálisan mindenki imád.

Már csak az a kérdés, hogy vajon 10 vegyes filmes, színészes, rendezős kérdésből mennyit tudsz jól megválaszolni? Egyáltalán be mered vállalni, hogy teszteled a tudásod?

Ha elég bátor vagy, akkor ezt a kvízt neked találtuk ki, ugyanis remek filmekről és filmkészítőkről van szó benne, és ha minden jól megy, akkor remek pontszámmal sikerül majd teljesíteni – vágjunk is bele, hogy kiderüljön:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás