promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 kérdés, amiből 4 olyan nehéz, hogy mindenki fogja majd a fejét - Neked menni fog?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bátorság és tájékozottság kell ahhoz, hogy valaki elérje a sokak által áhított 10/10-et.

Általában benne van az emberben egy bizonyos szintű, egészségesnek nevezhető kalandvágy, amit néhány esetben egy idő után már nem tud kielégíteni a közvetlen környezete, ezért elkezd távolabb tekinteni. Megnézi a következő falut, várost, majd akár még a határt is átlépi, hogy felfedezze Európát és az egész világot – persze akármilyen messze is járunk, a szívünk általában visszahúz minket a hazánkba.

Már iskolában a földrajz órán is látjuk, hogy milyen sokszínű a világ, és akár már egy szomszédos ország is olyan lehet, mintha egy teljesen másik bolygóra csöppentünk volna. Fontos a tájékozottság, hogy tudjuk, mi van körülöttünk, vagy akár a Föld messzebbi tájain. Fiatalon megtanuljuk a legfontosabb országok fővárosait, jellegzetességeit, de aki kíváncsi, az itt nem áll meg.

Vajon meg tudod mondani, hogy ennek a 10 országnak mi a fővárosa? Be mered vállalni még úgy is, hogy előre szólunk, nem lesz egyszerű dolgod?

Ha vagy olyan bátor, hogy teszteld a tudásod, akkor itt az alkalom, ugyanis ez a 10 kérdésből álló kvíz tökéletes arra, hogy megmutassa, mennyire vagy tájékozott a világ fővárosaival kapcsolatban:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás