promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10-ből 8 autós csunyán elhasal, pedig illene tudni ezekre a kérdésekre a választ
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak kevesen képesek elérni a 10/10-et, de ők igazán büszkék lehetnek magukra.

Sokan már kisgyerekként beleszeretnek az autókba, azokkal játszadoznak a legtöbbet, és boldoggá teszi őket, ha meglátnak az utcán egy csodás sportkocsit. A filmekben, mesékben is mindig a járműveket lesik, és arról álmodoznak, hogy egy szép napon majd ők is vezetni fognak, és bejárják az országot, világot. Ehhez persze jogosítvány is kell, azt pedig csak úgy tudja megszerezni az ember, ha bizony megtanulja a szabályokat.

Nem mindenkinek megy elsőre a KRESZ elsajátítása, a különböző közlekedési táblák felismerése és megtanulása. Persze sokan képesek egyből megszerezni a jogosítványt, utána pedig élesben, az utakon próbálják kamatoztatni az elsajátított tudásukat. Számtalan közúti jelzőtábla van, amit mindenképp ismerni kell a biztonságos közlekedéshez, de az ember sajnos hajlamos arra, hogy egy idő után akár elfelejti azokat.

Te vajon jól megtanultad őket, biztos vagy a tudásodban? Most is meg tudod mondani fejből, hogy a bizonyos közúti jelzőtábláknak milyen alakjuk van?

Ha szeretnéd tesztelni magad, akkor itt az alkalom, ugyanis ez a kvíz tökéletes erre. 10 kérdés, 10 jelzőtábla, 10 válasz. Igazán büszke lehet magára, akinek mind a 10-re helyesen tud válaszolni:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás