promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigakvíz: 25 kérdésből kiderítheted, hogy mennyire vagy okos - Sokan 10 jó választ sem képesek elérni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt az ideje, hogy mindenki tesztelje magát ezzel a változatos, vérpezsdítő gigakvízzel.

Érdekes dolog az emberekben, hogy akik nagy tudással rendelkeznek, azok nem tartják okosnak magukat és általában csöndben vannak, akik pedig nem nevezhetők kifejezetten eszesnek, azok folyton osztják az észt kéretlenül is. Biztosan sokan találkoztak már ilyen emberekkel, abban pedig mindenki egyet tud érteni, hogy igaz a mondás, és a tudás az valóban hatalom.

Az emberek szeretik tesztelni magukat, főleg, ha annak nincs következménye. Annak idején az iskolában a legtöbben rettegtünk a dolgozatoktól, tesztektől, most meg olyan örömmel töltögetjük a kvízeket, hogy az csak na, hiszen örömünket leljük benne, és jó érzés a visszaigazolás egy remek pontszám elérése után, hogy bizony van eszünk, okosak és tájékozottak vagyunk.

Mindig azok a kvízek a legnehezebbek, amikben vegyes kérdések vannak, így most összeállítottunk egy ilyet, ráadásul 25 kérdésből áll.

Ezzel aztán tényleg tesztelheti magát mindenki, ráadásul változatosan, hiszen ez egy olyan gigakvíz, ami rendesen lefedi a témaköröket, így tényleg meg kell erőltetnünk az agyunkat egy kimagasló eredményért:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás