promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigakvíz: 25 kérdés, amiből legalább 15-re illene tudniuk a magyaroknak a választ - Neked sikerül?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak a legtájékozottabb magyarok képesek jól válaszolni mind a 25 kérdésre.

Magyarország egy csodálatos hely, de néha jó érzés eljutni külföldre, hogy egy kicsit belekóstoljunk mások kultúrájába is. A kinti ételek, italok hatalmas izgalommal szolgálhatnak egy magyar számára, mindig jó, ha világot lát az ember, bármerre is jár. A legtöbben legalább a környező országok valamelyikébe eljutnak életük során, de olyanok is akadnak, akik a bolygó túlsó végéig meg sem állnak.

Iskolában földrajz órán megtanuljuk, hogy merre vannak a különböző országok, és hogy miket kell róluk tudni. Általában a fővárosuk az egyik első dolog, amit megtanítanak nekünk a tanárok, hiszen az egy nagyon fontos információ. A turisták is általában rögtön az adott ország fővárosát célozzák meg, hiszen általában ott van mindennek a központja, ami leginkább jellemzi az ottani életet.

Vajon mennyire kened-vágod a különböző országok fővárosait? Jól megtanultad az iskolában, simán legyűrnél egy 25 kérdésből álló kvízt, ami pontosan erről szól?

Ha szeretnéd próbára tenni magad a világ fővárosaival kapcsolatban, akkor itt az alkalom, ugyanis ez az izgalmas gigakvíz több, mint tökéletes hozzá – igazán hatalmas teljesítmény, ha valaki mind a 25 kérdésre helyesen tudja a választ:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás