promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigakvíz hatalmas elméknek: 25 kérdés egyenesen a magyaroknak, már 10 jó válasz a legokosabbak közé juttat
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a gigakvíz mindenek felett áll, tökéletesen tesztelheted vele a tudásod.

Az ember a születésének pillanatától kezdve egészen az utolsó levegővételéig tanul. Gyakorlatilag az egész életünk abból áll, hogy szemezgetünk a körülöttünk bolyongó információkból, majd amik hasznosak, azokat elraktározzuk magunkban, és hasznosítjuk őket. Ez az élet rendje, ez az egyik legfőbb feladatunk – kár, hogy pont gyerekként nem szeretünk tanulni, pedig akkor a legfogékonyabb az agyunk.

Magyarország az okos emberek országa, hiába hiszik sokan azt, hogy nem. Rengeteg lángelme otthona vagyunk, és ez nemcsak a tudósokra értendő, hanem a hétköznapi emberekre is, hiszen a magyarok leleményessége legendás, az egész világon tudják, hogy ha van egy probléma, arra biztos, hogy képesek vagyunk megoldást találni – és persze az is jó, ha folyamatosan fejlesztjük a tudásunkat, műveltségünket, és nyitott szemmel járjuk a világot, a lényeg, hogy minél sokrétűbb legyen a belső információs halmazunk.

Már csak az a kérdés, hogy vajon egy 25 univerzális kérdésből álló, rendkívül változatos gigakvízzel hogy boldogulsz, sikerül legalább 10 helyes választ megadnod?

Aki kíváncsi a válaszra, az itt tesztelheti a tudását, de muszáj megemlítenünk, hogy nem lesz egyszerű jól teljesíteni, hiszen valóban nagyon sokrétű ez a kvíz:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás