promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pofonegyszerű kvíz: aki nem szerez 10-ből 10 pontot, az nem figyelt oda az iskolában - neked menni fog a maximális pontszám?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszerű kérdések, amiken könnyű elhasalni.

Ha már unod az átlagos kvízeket, akkor a tegnapit pont neked találtuk ki, ugyanis összeszedtünk 10 beugratós kérdést, amikkel nem is az ember tudását, sokkal inkább a figyelmét tettük próbára.

Ha viszont inkább a hagyományos tudásteszteket kedveled, akkor a mait ajánljuk a figyelmedbe. Az alábbi kvízben 10 pofonegyszerű kérdést fogsz látni, de amilyen könnyűek a kérdések, olyan könnyen is el lehet hasalni rajtuk.

Embere válogatja, hogy kinek mi a könnyű, de ezek tényleg alapszintű, általános dolgok, amiket mindenki tud, ha annak idején odafigyelt az iskolában.

Ha mégis lenne olyan, amiben nem vagy biztos, akkor kicsit állj meg, és gondold át a választ, hiszen nem időre megy a kvíz, bőven van időd arra, hogy alaposan körüljárd a témát. Ha viszont mégis lesz olyan kérdés, amire nem tudod a helyes választ, akkor se csüggedj, fogd fel úgy, hogy új ismeretekkel gazdagodtál.

Jöhetnek hát az általános kérdések? Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás