promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beugratós kvíz: 10-ből 9 ember a kérdések felére sem tud válaszolni - neked menni fog legalább 10/5?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alattomos kvíz beugratós kérdésekkel. Bevállalod?

Egy igazán rendhagyó kvízt hoztunk most, amivel nem a tudásotokat, az ismereteiteket tesztelhetitek, hanem próbára tehetitek, hogy mennyire tudtok koncentrálni, és mennyire figyeltek oda az apró, jelentéktelennek tűnő részletekre.

A következő kvízben 10 beugratós kérdést fogtok látni, amikhez megadtunk 2-3-4 válaszlehetőséget - attól függően, hogy milyen nehézségi fokozatú maga a kérdés.

Ez egy nagyon ravasz, alattomos teszt, szóval érdemes résen lenni. Senki se bízza el magát, mert elég csak egyetlen apró dolog felett elsiklani a kérdésben, és máris ugrik egy pont. Korábban csináltak ilyen felméréseket, amikben átlagembereket kérdeztek, és 10-ből 9-en sokszor beugrottak.

Az utolsó két kérdés még annál is rafináltabb, azok ugyanis nem egyszerű beugratós kérdések, hanem logisztorik, vagyis olyan meghökkentő csavarokra épülő kis történetek, amiknek a miértjét kell kideríteni. Ezekkel gyakran játszanak a középiskolákban is, de amit most ti ebben a kvízben fogtok látni, az az alapszintes logisztorikból van kiválasztva.

Szóval kvízre fel! Teszteljétek magatokat, és ne dőljetek be egyik beugratós kérdésnek se!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás