promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észkombájn magyarok kvíze: meginog a lábad ettől a 10 kérdéstől, amely megmutatja, hogy okosabb vagy-e mint az átlag
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 olyan kérdés, amely azonnal a falhoz állít, pedig ismerősek lesznek.

Gyakran megeshet veled is, hogy eltesznek egy kérdést, esetleg otthon játszotok kvízt vagy valamiféle tudástesztet, és annyira ismerős a kérdés, hogy azonnal rávágjátok, hogy tudjátok a választ, és amikor jönnek sorban, egymás után a válaszlehetőségek, akkor már elkezd meginogni a lábatok, mivel észreveszitek, hogy bizony minden válaszlehetőség nagyon ismerős. És már nem is tudjátok a helyes választ, hirtelen arra gondoltok.

Mostani kvízünkben szépen sorban ilyen kérdések jönnek majd veled szembe.

Szóval Európáról jönnek majd földrajzi kérdések, fifikásak, becsapósak, és biztos, hogy az átlagnak csak kevé jó válasza lesz, még akkor is, ha nem érzik magukat elveszve a kérdések láttán, olybá tűnik, hogy könnyűség következik, de nagyon könnyen hibázhatsz. Kösd fel a gatyád, és nézd meg, mennyire vagy jó ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában. Segítség nem lesz, vagyis igen, mivel két válaszlehetőség közül kell majd rábökni a helyesnek ítéltre, és ez máris könnyebb, mint ha 4 közül kellene választani, mint a klasszikusokban.

Reméljük, hogy minél több pontot értek majd el a játék végén. Még egy Magyarországra vonatkozó kérdést is találtok majd a levégén.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás