promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős kvíz: 6 jó válasszal megmentheted az egész galaxist, de alatta bekebelez a sötét oldal - Menni fog?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az erő legyen azzal, aki 10/10-re szeretné teljesíteni ezt a kvízt.

A magyarok egyik kedvence a Star Wars-széria, amit sokan csak Csillagok háborúja néven ismernek hazánkban. George Lucas egy izgalmas, csodákkal teli világot alkotott meg nekünk, ami már több évtizede megállás nélkül elvarázsolja az embereket – Magyarországon is szinte mindenki kívülről fújja, és naponta idézgeti a széria ikonikus pillanatait, amik örökké velünk fognak maradni.

Lassan már szinte számolni se lehet, olyan sok Star Wars filmet mutattak be a mozikban, és összességében mindet nagyon szeretik a magyarok, főleg a klasszikus trilógiát, mivel sokan azon nőttek fel. Rengetegszer láttuk már a Star Wars-széria örökérvényű darabjait, amik generációról generációra szállnak, vagyis jó eséllyel sosem fognak veszíteni a népszerűségükből, amíg csak világ a világ.

Már csak az a kérdés, hogy vajon hány kérdésre tudsz helyesen válaszolni a 10-ből, amik a Star Wars-szériával kapcsolatosak?

Csak az igazi Star Wars rajongóknak sikerül a 10/10, de annak se kell szomorkodnia, aki rosszul szerepel, hiszen simán újra lehet próbálkozni vele egészen addig, amíg tökéletes nem lesz:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás