promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Jake Gyllenhaal filmjeit egyetlen képkockáról? - Csak a legnagyobb rajongók képesek a 10/10-re
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jake Gyllenhaal rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal sokak szerint generációja egyik legjobb, legkarakteresebb színésze, aki már most rengeteg fantasztikus alakítást hozott nekünk, de még ennél is fényesebb jövő áll előtte. Szinte az összes létező műfajban kipróbálta magát, és mindenhol sikerült maradandót alkotnia, ezért is érdemelte ki a közönség, illetve a szakma egyöntetű tiszteletét is egyaránt.

Jake Gyllenhaal egy kifejezetten bátor színész, aki bármit képes eljátszani, Magyarországon is egyre többen kedvelik őt, illetve a filmjeit. Mindig képes meglepni minket, így a hazai közönség is felfedezte már, hogy mekkora tehetségről van szó, és ha ő új filmmel jelentkezik, akkor azt általában mindenképp érdemes megnézni, mivel valószínűleg jó élmény fog okozni a nézőknek.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy megmondani egyetlen kép alapján, hogy melyik Jake Gyllenhaal filmről van szó?

Ha szeretnéd próbára tenni magad Jake Gyllenhaal alkotásaival kapcsolatban, akkor jó helyen jársz, ugyanis ez a kvíz tökéletes hozzá – de előre szólunk, nem lesz egyszerű elérni a sokak által áhított 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás