promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irdatlan nehéz kvíz: a magyarok most megmutathatják, mennyire jók magyar városfelismerő képkvízben - 10/10 a csúcskategória
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 képet mutatunk, vajon, tudod, hogy hol járunk?

Magyarországnak vannak ikonikus pontjai, vannak olyan panorámafotók, amelyeket mindig ugyanarról a helyről lőnek, és mindig irtó népszerűek a közösségi oldalakon. Vannak ikonikus épületek, és persze ezek is olyanok, hogy annyiszor láttuk már őket, hogy anélkül is beleégnek az agyunkba, hogy bizony komolyabban foglalkoznánk velük. Most megnézzük, hogy valójában így van-e ez.

Új képes kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak tehát, hogy egy-egy kósza kép alapján azonnal rá tudjátok-e vágni majd a kvízben, hogy éppen merre járunk, hol készült a fotó. Valószínűleg a legtöbb azonnal nagyon ismerős lesz. De vajon mindegyik beugrik-e elsőre? Vagy lesz olyan is, amelynél hezitálni fogsz majd? Ebben a tudástesztben mindegyik kérdéstípusra lesz majd példa, és megnézzük, hogy mennyire könnyen adtok majd helyes válaszokat. Persze annyiban majd mindig segítünk, hogy az egyes kérdéseknél lesznek majd megadva előre válaszlehetőségek, indulhat is már?

Előtte egy kis bemelegítő képkvíz:

Kvízre fel!

Képek forrása: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás