promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinkronkvíz: ki kinek a magyar hangja? Alattomos tudásteszt, amibe bárkinek beletörhet a bicskája
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tudod, ki volt Adam Sandler magyar hangja? Felismered Morgan Freeman szinkronhangjait? Izgalmas kvíz, ami még a legnagyobb filmrajongókat is megizzasztja.

Az elmúlt hetekben több olyan cikket is publikáltunk, ami valamelyik világhírű filmsztár szinkronhangjáról szólt. Megmutattuk, ki Terence Hill magyar hangja, hogy ki szinkronizálja Adam Sandler-t, legutóbb pedig felfedtük, hogy néz ki a Jennifer Aniston hangját kölcsönző szinkronszínész.

Most ehhez kapcsolódóan állítottunk össze egy izgalmas filmkvízt, ami bizony még a legnagyobb rajongókon is könnyen kifoghat. Ebben a kvízben aztán tényleg nagyon nehéz maximális pontot szerezni, hiszen arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok jártasak a magyar szinkronvilágban.

De hogy ne legyen olyan könnyű a dolog, nem azt kell helyesen megválaszolni, hogy az alábbi színészek közül ki szonkronizálta/szinkronizálja a képen látható sztárokat, hanem hogy ki az, aki sohasem szólaltatta meg magyarul egyik filmjében sem.

Bár Adam Sandler örökös magyar hangjának Csőre Gábort tekintjük, bizony voltak olyan esetek, amikor nem őt kérték fel a szinkronizálására. De vajon meg tudod-e jól saccolni, hogy a 4 válaszlehetőség közül melyik a kakukktojás?

Tudod, hogy kit szinkronizált Kovács Nóra? Vajon melyik hollywoodi sztár hangját nem kölcsönözte Stohl András? És vajon ki az, aki NEM volt Bud Spencer magyar hangja? Tedd magad próbára ebben a ravinált, alattomos szinkronkvízben! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás