promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borotvaeszű magyarok kvíze: 3 jó válasz már kész csoda, 10/10-hez igazi lángésznek kell lennie az embernek
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

4 jó válasszal már a magyar átlag felett teljesítesz ebben a kvízben.

A most következő kvízt olyan magyaroknak találtuk ki, akiknek igazi borotvaeszük van. Sokan az ilyen nehézségű teszteknél nem is tudják a helyes válaszokat, csak tippelnek, és reménykednek benne, hogy jól. Másokat pedig nem is érdekli igazán a pontszám és az eredmény, inkább azért töltögetik ezeket a magasabb szintű kvízeket, hogy új dolgokat tanuljanak, új ismereteket szerezzenek.

Ezt a lehetőséget most is biztosítani tudjuk az alábbi kvízünkben, ami ismét 10 kérdésből áll. MIndössze 2-2 válaszlehetőség közül kell eldönteni, hogy melyik a helyes, de a feladat nem lesz könnyű. Igyekeztünk most is olyan kérdéseket összeválogatni, amikkel nem igazán találkozunk minden nap, viszonylag ritkán hallunk róluk, szóval nem kizárt, hogy nem fogtok olyan pontszámot elérni, mint amilyen szeretnétek.

De akkor se csüggedjetek, ha most nem tudtok az élvonalban végezni. Ha csak 5-6-7 pontot fogtok elérni, már akkor is a magyar átlag felett fogtok teljesíteni, aki pedig 8, 9, vagy 10 pontot érne el, az már nem is borotvaeszű, hanem igazi lángész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás