promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Figyelem, fontos bejelentés a tűzijátékról, nem sokkal ezelőtt érkezett

Figyelem, fontos bejelentés a tűzijátékról, nem sokkal ezelőtt érkezett

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Fontos bejelentés érkezett, sokan vártak a hírekre.

Az augusztus 20-i tűzijáték nagyon fontos kérdés a mai nap, az egész ország kíváncsi rá, hogy megtartják-e. Korábban számos információ érkezett arról, hogy az időjárás függvényében döntenek majd arról, hogy megtartják-e az eseményt, amelyre milliók kíváncsiak szerte az országban ezen a napon, és persze határon túlról is nagyon sokan érkezhettek, hogy élőben is megnézhessék a látványos eseményt.

Kovács Zoltán korábban több posztban is beszámolt arról, hogy milyen forgatókönyvek jöhetnek, így sokan keresték fel a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetőjének közösségi oldalát az elmúlt órákban.

Korábban 15 órára ígérte a döntést az operatív törzs, majd úgy döntöttek, hogy óránként újra értékelik a helyzetet. 21 óra előtt kovács zoltán új posztjában arról számolt be, hogy 22 órakor kezdődhet az esemény.

Mint írta a posztjában:

"Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre, a zivatar várhatóan elvonul hamarosan. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot."

Kovács Zoltán eredeti posztja a közösségi oldalán:

2023-ban elképesztően látványos volt a budapesti tűzijáték az államalapítás ünnepén: