promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban a hidegfront, visszaesik a hőmérséklet ezen a napon, vége a hőhullámnak - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változás jön az időjárásban, újabb változásra készülhetünk tehát.

Az elmúlt időszakban azon felül, hogy nagyon változatos volt az idő, záporok és zivatarok követték egymást, hébe-hóba csapadékos időjárás állt be a fejünk fölött, ennek ellenére nagyon jó időben lehetett részünk. Igazi nyári meleg volt. Ám most véget ér a hónap, és jön is a változás, amelynek keretében még a hőmérséklet is visszaesik majd Magyarország egyes részein.

Véget és a rövid hőhullám, hidegfront vonul át majd hazánk felett.

De mi következik tehát ezek után?

A HungaroMet figyelmeztető előrejelzésén azt lehet látni térképre vetítve, hogy bizony jó néhány megyében változások jöhetnek. 7 vármegye esetén pedig hevesebb zivatarokra is lehet számítani a mostani előrejelzések szerint. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye, Tolna vármegye, Baranya vármegye, Somogy vármegye, Zala és Vas vármegyék esetén jelent meg narancssárga szín a térképen, illetve másodfokú jelzés.

A HungaroMet oldalán pedig arról lehet olvasni, hogy hétfőre az ország nyugati kétharmadán, keddre a Tiszántúlon is visszaesik a hőmérséklet, emellett pedig elszórtan várható majd zápor és zivatar is.

A HungaroMet térképes előrejelzésén láthatjátok térképre vetítve is, hogy mi vár ránk Magyarország egyes részein, milyen időjárásban lehet majd részünk az elkövetkező napokban, a július első hetének elején.

Megéri tájékozódni az időjárás frontján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás