promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkit érintő változásról szóltak a meteorológusok, gyorsan közeledik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jön a változás, és erről tudnod kell most.

Az elmúlt időszakban nem nagyon volt változatos időben részünk, általában napsütés volt, illetve ha az idő egy kicsit le is hűlt, esőre, csapadékra akkor sem számíthattunk. Az ország egyes részein fordultak elő kisebb záporok és zivatarok, de ezek is rendszertelenül, így pedig sokan kíváncsiak arra, hogy egy jóval csapadékosabb fordulat vajon mikor jöhet Magyarországon, mikor várhatunk esőt végre.

Mit mondanak a meteorológusok?

A HungaroMet előrejelzései szerint a következő egy-két nap még nem következik majd el az, amire sokan várnak. Kevés helyen fordulhatnak majd elő az országban záporok, ám utána már növekedhet a csapadékhajlam az országban. A napsütésé lesz majd a főszerep tehát az elkövetkező időszakban, hogy aztán majd megtapasztalhassuk a változást is. A hét második fele már azért olyan időjárást kínálhat, amire sokan vágytak már hosszú ideje.

Lehet eső, méghozzá csütörtökön.

És ekkor az ország több részén is 20 fok alá esnek majd a maximumok. Délies áramlással érkeznek majd az egyre nedvesebb léghullámok. A HungaroMet videós előrejelzésében azt is láthatjátok majd térképre vetítve, hogy az ország egyes részein, így a ti lakóhelyeteken is milyen idő vár majd rátok az elkövetkező napokban, milyen maximumokra lehet majd számítani az egyes országrészekben.

A videós előrejelzést itt is megtekinthetitek:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás