promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mínusz 3 fok is jöhet, ezen a három helyen hazánkban - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jöhet majd Magyarországon, a hidegfront most alaposan közbeszólt.

Az elmúlt napokban bizony alaposan megérkezett egy hidegfront, és lehűlést is magával hozott. Ez a hidegfront markáns volt, így sokan fázhatnak most, a felpörgő nyárnak váratlanul vége lett, és alaposan visszaestek a hőmérsékleti csúcsok is. Hatalmasat fordult körülöttünk a világ, és erre nagyon jó példa az a fotó, amit a HungaromMet közölt nem is olyan régen.

Melegrekord után havazás következett hazánkban. A nyár egyes magyar területeken hirtelen télbe fordult, nem kis meglepetést okozva ezzel azoknak, akik ezeken a helyeken laknak. Az Írott-kőn például mérhető mennyiségű hó esett, és erről az oldal egy meglehetősen bizarr fényképet is közölt. Kifehéredett a táj, nem sokkal az után, hogy még melegrekordokról beszéltek.

De mi következik ezek után?

Akár mínusz 3 fokos minimumokra is van esély.

A HungaroMet időjárás jelentéséből kiderül, hogy holnapra megnyugszik a légkör, és extrém időjárási jelenség nem várható majd a nap folyamán. Ám a meteorológusok megmutatták azt is, hogy mi következik majd ezek után, az elkövetkező napokban hazánkban.

A HungaroMet videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy mi vár ránk majd az egyes országrészekben és tájegységekben, hol kell majd kevesebb és több esőre számítani, és arról is tájékozódhattok, hogy hol jelennek meg majd a mínuszok is ebben az időszakban.

Érdemes tehát tájékozódni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás