promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegfront robban be hazánk területére, gyorsan változik az időjárás - részletes előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változik az időjárás, érdemes figyelni az előrejelzéseket.

Az elmúlt időszakban tavaszias időben volt részünk, de az időjárás-jelentések nagy olvasottságnak örvendtek, hiszen sokan természetesen gondoltak arra, hogy valójában még visszatérhet a tél. Pár évvel ezelőtt, még korai emlék, hogy március 15-én volt hóesés, így a márciusban még bármi benne lehet. Március 15-e jön és a hosszú hétvége, épp ezért most még többen kíváncsiak, hogy mi történik majd az időjárásban Magyarországon.

Mégis milyen idő következik most?

A HungaroMet előrejelzésében azt hallhatjuk és olvashatjuk, hogy nyugalmas ünnepnapnak nézünk elébe. Gomolyfelhős és napos idő várható majd, érdemi csapadék nem várható. Ám szombaton jön egy hidegfront, és lesz változás hazánk időjárásában. Többfelé lehet majd csapadékra számítani így az országban. Az elmúlt napok időjárását még egy tőlünk keletre örvényő légörvény határozta meg, de ez fokozatos távolodik, és már nem szól bele hazánk időjárásába.

Pénteken hajnalban keleten kisebb esők is előfordulhatnak azért. De hogy mi következik majd Magyarországon a hidegfront megérkeztével? A HungaroMet részletes időjárás-jelentésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy mely országrészben várhatók majd esők, és hogy hány fok várható majd a különböző országrészekben az elkövetkező napokban, így a hosszú hétvégén.

Érdemes tájékozódni, hogy mi jön majd az előttünk álló időben az időjárásban hazánkban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás