promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarabb visszatér, mint gondolnánk, a meteorológusok változásról számoltak be az időjárás kapcsán
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változások történtek az időjárásban, és ez folytatódik.

Az elmúlt hetekben sokan azért sasszemmel figyelik az időjárás-jelentéseket és időjárás-előrejelzéseket, hiszen hivatalosan még tél van egy rövid ideig, ám a február is már olyan volt, mintha sokkal hamarabb tért volna vissza a tavasz, így pedig sokkal magasabb hőmérsékleteket mérhettünk a legtöbb nap, mint az átlag. Februárban pedig az átlaghőmérséklet inkább hasonlított már arra, amit márciusban szoktak mérni.

Sokan a változást figyelik, hogy visszajöhet-e vajon még a tél.

A legújabb előrejelzések szerint hidegcsepp hozott változást az időjárásba, de ez nem lesz tartós, így a borús és csapadékos időnek hamar vége lehet, már ezen a héten a legújabb előrejelzések szerint. A meteorológusok most úgy látják, hogy vasárnap már visszatér a 15 fok. De előtte azért lesz részünk csapadékos időben, sőt, lesz olyan hajnal, ahol az országban lehet, hogy mínuszt is mérhetünk majd. Egy kis, gyenge fagy tehát jöhet majd. De ez nem lesz majd számottevő, A hidegcsepp tehát távolodóik már, így pedig pénteken szakadozik a felhőzet, és egyre kevesebb helyen eshet.

A csúcshőmérséklet mos a sokévit átlag körül alakulhat.

De, hogy mégis mely országrészekben eshet a hajnal folyamán, és hol lehet hidegebb időre számítani majd? A HungaroMet videós előrejelzésében térképre vetítve láthattok majd mindent, így tájékozódhattok afelől is, hogy a ti lakhelyeteken milyen hőmérsékletre lehet majd számítani az a következő időszakban, mi várható majd a hétvégén:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás