promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Változik az időjárás, visszatér az, amire sokan számítottak már - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jöhet majd az elkövetkező időszakban.

Az elmúlt időszakban meglehetősen jó időben lehetett részünk, olyan, mintha a tavasz hamarabb jelentkezett volna be, és a tél pedig már el is tűnt volna. Jött a meleg, a kora tavaszias idő, de úgy, hogy sok ember már idejekorán eldobta a téli kabátot is, Sokat pedig mét pólóban is lehetett látni, az előző héten olyan idő is volt, amikor már a 21 fokot is elérte a csúcshőmérséklet. Sőt, napi melegrekordok is dőltek előtte Magyarországon.

Ám sokan kérdezik azt, hogy vajon visszatérhet-e a tél még márciusban, mi következik majd ezek után, hogy ilyen furcsán hamar toppant be a tavaszias idő?

Nos, a meteorológusok előrejelzései szerint megeshet, hogy számíthatunk fagyokra majd a jövő héten, így visszatérhetnek a fagyok majd éjszakánként. Átmeneti jellegről van szó. Miközben egyre jobban virágba borul körülöttünk a természet, tehát jön egy kisebb változás, amire azért már sokan számíthattak. De az enyhe idő majd a következő időszakban is kitart, mint mondják azt a HungaroMet előrejelzésében. Az átlagnál tehát jóval magasabb értékekre számíthatunk majd.

A hét közepén azonban kicsit visszaeshet majd a hőmérséklet Magyarországon.

Közben azt is megmutatták az előrejelzésben, hogy az idei február volt a 21. században a legenyhébb, és hogy ez pontosan mit jelent, hogy fokkal utasította maga mögé a melegebb időszakokat? A HungaroMet YouTube-videós előrejelzésében láthatjátok az értékeket egy listán.

Íme a videó rengeteg érdekességgel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás