promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiadták a figyelmeztetést a meteorológusok, 4 vármegyét érint az időjárás változása - részletes előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Négy vármegye érintett a figyelmezető előrejelzésben.

Az elmúlt hetekben nagyon nem változott az időjárás, attól eltekintve, hogy néhol tapasztalhattunk csapadékot. Száraz és sokszor napos időben volt részönk, és a meteorológusok mindig megjegyezték, hogy február tavaszban lehet részünk így a tél közepén. Napi melegrekordok dőltek meg, és sok országrészben akár 20 fok fölötti csúcshőmérsékletet is lehetett mérni. Természetesen sokan kíváncsiak arra, hogy mi következik majd február végén, netán márciusban.

Marad ez a kellemes időjárás, esetleg visszatérnek a fagyok, visszatér a tél majd?

Nos, egyelőre úgy tűnik, hogy marad minden a régiben. A HungaroMet a legújabb előrejelzésének egy nagyon is sokatmondó címet adott most, úgy kezdték, hogy "Februári április". A meteorológusok azt is megjegyzik, hogy április közepén szoktak ilyen hőmérsékleti értékek lenni, mint most, február végén. Hozzáteszik, hogy az enyhe levegő utánpótlása nem szűnik meg, így pedig az elkövetkező napokban markáns változásra nem kell majd számítani.

A Dunántúlon lesz egy kisebb változás, itt is több lesz már a fátyolfelhő, így több napsütés várható. Megnézhetitek térképre vetítve is a HungaroMet előrejelzésében, hogy a lakóhelyeteken majd milyen csúcshőmérsékletet lehet mérni.

Ám figyelmeztető előrejelzés is érkezett, méghozzá négy vármegyére is, a videó után mutatjuk, hogy ezeken a helyeken mi várható majd.

Veszprém vármegyében, Zala vármegyében, Győr-Moson-Sopron vármegyében és Vas vármegyében sűrű ködre figyelmeztetnek szerdára. Mint írják ezekre a vármegyékre, tartós (> 6 óra) sűrű köd (látástávolság pár száz méter) várható. De azt is megjegyzik, hogy az éjszaka képződött ködfoltok délelőtt feloszlanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás