promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa időjárás-jelentést adtak ki a meteorológusok, ezek után már semmi se biztos
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már a meteorológusok sem tudják megmondani, milyen időnk lesz.

Lesben áll már egy hidegfront, ami ugyan nem fog túl sok vizet zavarni, de fölénk magasodik majd. Éjszaka még enyhe lesz az időjárás, de csütörtökön megérkeznek a felhők, ismét beborul az ég, csapadék azonban nem várható, maximum némi hószállingózás.

Veszélyjelzést most nem adtak ki a meteorológusok, csütörtökön csupán helyenként zúzmarás köd lehet, de hogy egyébként mi lesz a hét második felében, azt már a szakértők sem tudják megmondani.

Ugyanis akkora bizonytalanság van a közelgő enyhülést illetően, hogy a most kiadott időjárás-jelentésben a meteorológusok nem tudták még megmondani, hogy merrefelé fognak változni a dolgok. Az biztos, hogy jön az enyhülés, valamivel melegebb lesz, de a jelenlegi magas bizonytalanság miatt nehéz lenne megjósolni, hogy mennyi lesz az annyi pontosan.

Ami az előttünk álló 24 óra időjárását illeti: szerda éjszaka derült idő várható, főként a déli és keleti tájakon válik párássá a levegő, helyenként zúzmarás köd képződik. Csapadék nem lesz. Gyenge marad a légmozgás, sőt több helyen szélcsend várható. Reggelre többnyire -12 és -8 fok közé hűl le a levegő, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.

Csütörtökön a köd fokozatosan feloszlik, a zavartalanul napos időt követően délután észak felől előbb magasszintű, később vastagabb felhők is érkeznek fölénk. Késő este az északkeleti határnál esetleg hószállingózás előfordulhat. Az általában nyugati, északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Részletesebb időjárás-jelentés az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás