promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Változás, kisüthet a nap ebben az országrészben hosszabb időszakra is - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani az elkövetkező napokban.

Magyarország jó sok részén esett le a hó az elmúlt órákban, nagyon sok országrészben így hófehér közállapotokra ébredhettek, és akár nagy havat is találhattak, amikor reggel kiléptek a kapun. És csütörtök nagyobb része is olyan lehet, hogy hószállingózást monitorozhatunk magunk körül, az Időkép arról ír a mai napon a Nyugat-Dunántúl kivételével még többfelé hullhat majd hó, keletebbre pedig elsősorban esőre van kilátás hazánkban.

Miközben az ország keleti és középső részein már megfigyelhető majd a változás, mivel gyengülő intenzitású és vegyes halmazállapotú csapadék jöhet majd. Ám nyugaton és délnyugaton a délután mér felszakadozhat a felhőzet. Mint írják a minimumok 0 és -5 fok, míg a maximumok -1 és +5 fok között alakulhatnak.

De mi következik majd pénteken?

Már vannak olyan hírek is, hogy hosszabb időszakra kisüthet majd a nap, az Időkép arról ír, hogy főként nyugaton és északkeleten süthet ki majd a nap. Miközben számottevő csapadék nem várható majd a hét utolsó hétköznapján, ám kisebb hószállingózás előfordulhat majd. Hogy alakulnak a fokok ezen a napon?

Hajnalban -6 és +1, a havas nyugati és északi tájakon -10 és -7, napközben -1 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Előreláthatólag mi várható szombatra?

Magyarország nagy részén rétegfelhő képződik, helyenként pedig tartósan ködös idő is várható majd ezen a napon. Ezek mellett pedig hószállingózás, ködszitálás, és néhol ónos ködszitálás előfordulhat. Az Időkép arról ír, hogy hajnalban mindenhol fagyni fog, délután -2 és +4 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás