promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény lesz: mínusz 8 fok és hózápor tör be ezekbe az országrészekbe a hidegfront nyomán - időjárás-előrejelzés az elkövetkező napokra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten meglehetősen változatos időjárás vár majd ránk.

November vége felé közeledünk, de még így is akadnak olyan napok, amikor bizony meglehetősen sok napsütés van, és még az eső sem esik, ennek ellenére egyre több csapadék van már hétről hétre. Az időjárás pedig meglehetősen változatos, már vannak keményen hideg hajnalok is, illetve már leesett az első hó is. Így pedig érdemes követni az időjárás-jelentéseket, hiszen változékony időjárás jön ezen a héten is majd Magyarországon.

De mégis mi következik majd ezek után?

Nos, az Időkép előrejelzései szerint a keddi borongós idő után, amikor csak nagyon kevésszer bújt elő a nap, a szerda már más lesz, egy kisebb változás jön, amelynek keretében egyre többször bújik majd elő a nap a nap folyamán. Csapadék is csak minimális lehet, és a jelentéktelen mennyiség abból is elsősorban az ország déli részén hullhat majd.

3 és 11 fok között várható majd a csúcshőmérséklet napközben, de a hideg szélben sokkal hidegebbnek érezhetjük majd a levegőt napközben. Csütörtökön több napsütés jöhet majd napközben, ám a reggel csípős lehet faggyal és mínuszokkal, a fagyzugokban akár -8 fokot is mérhetünk majd. pénteken pedig hidegfront hozhat változást, több csapadék lehet, ráadásul a hegyekben hózáporok is kialakulhatnak. Szombaton is jöhetnek a hózáporok a záporok mellett, méghozzá az ország nyugati részein van kilátás erre az előrejelzések szerint.

Ráadásul a keleti és délkeleti határszéleken előfordulhatnak majd hószállingózások és havas eső is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás