promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő jó hír a meleg szerelmeseinek: tréfát űz velünk az időjárás
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Variáld át a hétvégi terveidet, mert biztosan nem erre készültél

A november közeledtével az időjárás még mindig kegyes hozzánk, továbbra is marad az kora tavaszias időjárás. A napsütést délután beárnyákolhatja némi felhőképződés, de ez nem fog nagy lehűléssel járni, a szombat délutáni csúcshőmérsékletek kellemes 19 fok körül alakulnak.

A meteorológiai szolgálat riasztást adott ki, elsősorban az ország déli részén várhatók hevesebb zivatarok. Estére naplemente után 8 és 13 fok közé hűl le a levegő. Éjszakára a szélmozgás elsősorban a dunántúli területeken megélénkül, a levegő párássá válik, 6 és 12 fok között alakulnak az éjszakai hőmérsékletek. Vasárnap reggelre az ország nyugati részén felszakadozik a felhőzet, a keleti régiókban fátyolfelhő képződés várható.

A Dunántúlon erős széllökések figyelhetők majd, fokozott figyelem szükségeltetik. Napközben bizonyos részeken a hőmérő higanyszála 23 fokig is felkúszhat, a felhős területeken viszont ennél több fokkal alacsonyabb, 17 fok körüli hőmérsékleteket tapasztalhatunk majd. A figyelmeztetések ellenére egész hétvégén szép kirándulóidő lesz, érdemes lesz kihasználni a különlegesen szép őszi időjárást, sportkedvelők is bátran mehetnek a szabadba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás