promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a figyelmeztetés, nagy csapadék zúdul rá erre az országrészre
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani, a meteorológusok figyelmeztetnek.

Meglehetősen változatosan alakul az időjárás az elmúlt napokban, hol erős napsütés és meleg, hol pedig záporok és zivatarok alakítják körülöttünk az időt, és megesik, hogy ezek gyors egymásutánban válták egymást. Kicsit a kiszámíthatatlanság eltt urrá, nem is kérdés, hogy mostanában nagyon érdemes nézni az időjárás-előrejelzéseket és időjárás-jelentéseket, hiszen tartogathatnak számunkra meglepetéseket ezek a fontos előrejelzések.

Mégis mi következik majd most Magyarországon?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint most országos esőzések jönnek majd, mivel frontrendszer és azon kimélyülő ciklon érkezik majd hazánkba. De nemcsak csapadék jön, hanem erős szelek is érkezhetnek, épp ezért adták ki a figyelmeztetést is. Viharos szelek jönnek, helyenként pedig akár a 90 km/h-t is meghaladhatja majd az erősségük.

Nagy csapadékra pedig az OMSZ előrejelzése szerint majd északon lehet számítani az országban.

Egy azonban biztos, hogy továbbra is a sok éves átlag felett alakul majd a hőmérséklet. Ám már azt is tudatják velünk a meteorológusok, hogy a hétvége csendesebb lesz majd, a jövő hét elején pedig folytatódik majd az enyhe napok sorozata.

Péntek reggel pedig gyakorlatilag az ország legtöbb pontján esni fog, az OMSZ videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy mi vár ránk, milyen időjárás érkezik majd Magyarországra az elkövetkező napokban, és hol lehet számolni több, illetve hol kevesebb esővel, miközben azt is szemügyre vehetitek, hogy az ország egyes részein hány fokra lehet számítani amjd az egyes napszakokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás