promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli hír, pénteken 28 fok jön ebben az országrészben, íme hazánk térképe - időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy megint felültünk kicsit az időjárási hullámvasútra.

Az elmúlt héten megint hatalmas változás történt az időjárásban, és beköszöntött a nagybetűs ősz. Pedig a falevelek hullottak már előtte is, és így már láttuk, hogy az ősz készül átvenni az irányítást a meglehetősen kellemes és meleg, miközben eléggé csapadékmentes utónyár felett is, ám nagyon úgy tűnt, hogy ez még elhúzódik majd. Hirtelen azonban beköszöntött az ősz, nagy lehűlés jött, és Magyarország sok részén meglehetősen sok eső is esett. Néhol pedig záporok és zivatarok bolondították meg az időjárást.

No, de mi következik ezek után?

Ha már azt hittük, hogy a meleg nem tér vissza, akkor is tévedtünk, hiszen az Időkép előrejelzései szerint bizony lesz olyan nap még ezen a héten, amikor akár 28 fokot is elérheti a csúcshőmérséklet egyes országrészekben. Ám már holnap is nyárias melegre lehet készülni, ám az időjárás kicsit átverős és meglepő lesz, hiszen óriási szelekkel jön a meleg, a nyugati országrészben még 70-80 km/h-s széllökésekre is lehet majd számítani a nap folyamán. De a kis felmelegedést már a mai nap folyamán is érezhettétek, hiszen 10 fokkal volt enyhébb a mai reggel, mint a tegnapinál.

Szombat lesz az a nap amúgy az előrejelzések szerint, amikor 28 fokot is mérhetünk majd egyes országrészekben, miközben valahol csak 21 fok lehet. Az Országos Meteorológiai Szolgálat YouTube-videós térképén mindent láthattok térképre vetítve is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás