promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli hír hazánk időjárásáról, elsöprő változás robog felénk brutális lendülettel, erről gyorsan tudnod kell
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most aztán alaposan megváltozik minden, fontos, hogy tudd, milyen időjárás robog felénk.

Az Időkép honlapján is az oldalon kiemelt hírként hozták azt, hogy mi következik majd holnaptól. Korábban persze már több helyről is érkeztek a hírek a meteorológusoktól, hogy bizony megérkezhet az igazi ősz, és így a nagyon laza és meleg nyár után úgy tűnik, hogy az igaz ősz is megérkezik egy markáns hidegfront társaságában. Sokan pedig ennek nagyon nem fognak örülni,

De mégis miről írnak a meteorológusok?

Vasárnap egy nagyon erős lehűlés érkezik, és ennek keretében 10 fokkal is visszaeshet a csúcshőmérséklet. Az Időkép egyenesen arról ír, hogy vasárnap már sehol sem érjük el a 20 fokot, ami bizony így éles váltás lesz az előző hetekhez, és a szeptemberhez képest is. Alaposan fel kell tehát készülnünk arra, ami holnaptól vár ránk. Holnap tehát egy csapásra beköszönt az ősz, és az átmenet is furára sikeredik, hiszen ma még nagyon sok helyen Magyarországon bőven 20 fok felett vannak a csúcsok, többfelé a 25 fokot is meghaladja még. Ám ma éjjel északnyugat felől ráhúzódik az országra a hidegfront, és többfelé kell majd számítani ismétlődő esőre is.

Holnap estig pedig a legtöbb csapadék az Északi-középhegység térségében hullhat majd, egyes helyeken 15-20 milliméter is a szakértők szerint.

Vasárnap a délutáni órákban átlagban 10-17 fokot mérhetünk majd Magyarországon.  Így biztos, hogy előkerülnek majd az őszi kabátok nagyon sok szekrényből. Hétfőre elvonul majd a front, és majd éjszakánként meglehetősen hideg lesz. Majd jövő héten délutánonként 15 fok körüli időre lehet számítani.

Az ATV időjárás-előrejelzésében is lehet látni, hogy mi vár majd ránk az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás