promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezen a napon nagyon erős hidegfront érkezik, 14 fokig hűl le a levegő - részletesi időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már nagyon közel van a nap, ilyen időjárás várható a héten.

Az elmúlt időszakban már azárt fél lébban betoppant az ősz, elkezdődött az, ami rendesen elcsúszott, hiszen a nyár nagyon hosszú ideig kitartott, és a szeptember még meglehetősen erős utónyári hatásokkal bírt, nagyon sokszor volt a hőmérséklet 30 fok felett, és nagyon kevésszer esett az eső, így pedig igazán kellemes hétvégéket okozott, nagyon sokan mentek kirándulni még úgy, hogy teljesen nyáriasan öltöztek. A szeptember így igazán az átlag feletti hőmérsékleteket okozott, ám most úgy tűnik, hogy igazán nagy változás előtt állunk.

Mégis mi történik majd?

Az Időkép előrejelzései szerint ma csapadék nem várható majd, miközben 22 és 28 közötti csúcshőmérsékletet mérhetünk majd ezen a napon, az idő tehát melegszik, és csak nagyon kevés helyen lehet fátyolfelhős az ég. Ám a változás már úton van, és ezen a héten is dupla hidegfront érkezik Magyarország területére, az egyik pénteken, a markánsabb pedig majd vasárnap az előrejelzések szerint, utóbbi hatására pedig az Időkép előrejelzései szerint egyes helyeken akár 14 fokig is lehűlhet a hőmérséklet.

Ám ez még nem az az évszak, mint ahogy az OMSZ időjárás-jelentésének is ezt a címet adták, hiszen nem vette észre magát még az évszak. Pénteken azonban már átmeneti felhősödés jön, aztán vasárnap megérkezik a már előbb emlegetett markáns hidegfront. És lehtséges, hogy hosszabb időre megveti a lábát az ősz.

Az OMSZ YouTube-videós időjárás-előrejelzéséből kiderül, hogy mire számíthatunk majd az előttünk álló napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás