promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra szervezhetjük a vakációt, beüt a nyári meleg? - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kicsit őszies idő után ismét 30 fok köré fog emelkedni a hőmérséklet. 

A hosszúra elnyúló nyárias idő után most végre megérkezett az ősziidőjárás és brutális lehűlést hozott magával. Hétfő hajnalban még fagy is volt, Nyírtasson volt hajnalban a leghidegebb, ahol -4,2 fokot mértek. A következő naokban azonban nem lehet fagy, valami egészen mást tartogat nekünk a időjárás.

Európán belül más helyeken 30 feletti időjárás is lehet, Angliában id 26 fok körül mozog az időjárás. Az enyhe idő visszatérte pedig nálunk sem lehet kizárt, hamarosan ismét 25-26 fokot mérhetünk majd.

Milyen időnk lesz kedden?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint ország északkeleti és délnyugati harmadában változóan, míg középen inkább erősen felhős idő ígérkezik. Kisebb eső főként a Dunántúlon fordulhat elő. A légmozgás alapvetően gyenge, mérsékelt marad. A csúcshőmérséklet többnyire 15 és 21 fok között valószínű, de északon helyenként 13, délnyugaton, nyugaton néhol 23 fok is lehet. Késő estére 7 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Mikor térhet vissza a nyárias idő?

Habár  pára-, ködfoltok és étegfelhőzet lehet szerdán, délutánra 19 és 26 fok közé emelkedik a hőmérséklet, északkeleten azonban ennél hűvösebb is lehet. A déli és a nyugati megyékben 25-26 fokra lehet számítani. Csütörtökön szintén nem várható csapadék, néhol megélénkülhet a szél, de jó időnk lesz. Olyannyira, hogy Paks és Szekszárd környékén 27 fokig felkúszik a hőmérő. A péntekünk kicsit esősre fordul, de a hőmérséklet nem esik le drasztikusan. Átmenetileg megnövekszik a felhőzet, de a nap második felében már gyengén felhős, napos idő lehet a jellemző. A hajnali 9, 16 fokról 22 és 27 fok közé melegszik fel a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás