promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen baki, élő adásban rohant ki a stúdióból a meteorológus, durván megzavarták az időjárás-jelentést
Borítókép:  Photo/Carolyn Kaster/profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tévében tényleg a legizgalmasabb általában a híradó vagy az időjárás-jelentés.

Elképesztő bakivideó került fel a Youtube-ra, élő adásban "törtek be" a stúdióba, majd olyan történt, amire előre nem lehetett felkészülni, a meteorológust is váratlanul érte az, amibe belefutott. A stúdióba betolakodó váratlanul tűnt fel, majd el is lopta a mikrofont, és a meteorológusnak rohannia kellett. Az élő adás gyönyörűsége, hogy a kamera mindent vett, és igazán elképesztő felvételek készültek, amelyek rövid időn belül óriási népszerűségre tettek szert az interneten.

A tudósító abszolút nem volt felkészülve rá, hogy a műsort egy kutya zavarja meg, aki ráadásul annyira szemfüles, hogy ellopta a mikrofonját is, így pedig nem is tudott folytatódni a műsor. Nadezhda Serezhkina,

az egyik orosz tévé meteorológusa pedig azonnal a kutya után futott, hogy visszaszerezze a mikrofont.

És, hogy milyen idő jön majd a hétvégén? Bizony már minden híroldalon olvasni lehetett, hogy bizony egy hidegront tart Magyarország felé, amely markáns lesz, és meglehetősen megváltoztatja majd az időjárást. Erős szélre lehet számítani, és a hatása, a lehűlés elsősorban majd hétfőn lesz tapasztalható, így akkor mérhetünk majd jócskán 20 fok alatti hőmérsékletet is Magyarországon. 

Ám egyelőre egy anticiklon alakítja az időjárásunkat, így a szombatot nem nagyon fogja megzavarni semmi, sok napsütés várható majd csapadék nélkül. Az OMSZ időjárás-jelentésében pedig azt is láthatjátok, hogy az ország egyes részein hány fokot lehet majd mérni.

Érdemes tehát tájékozódni most, hogy berobban majd a hidegfront hazánkba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás