promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eső csődülhet ebbe a két országrészbe, azonnal tudnod kell a részletekről - részletes időjárás-előrejelzés
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kisebb fordulat ehet az időjárásban, erre lehet majd számítani Magyarországon.

Akik nyomon követték az időjárást az elmúlt hetekben, azoknak nagyon sokszor azzal az információval kellett találkozniuk, hogy ismét olyan napok előtt állunk, amikor bizony nem történik majd semmi, száraz lesz az idő, sütni fog a nap, és csapadéknak még csak jelét sem tapasztalhatjuk majd. Elsősorban a hétvégék előtt nyomozzuk nagyon, hogy milyen időjárásban lehet részünk, hiszen a szombat és a vasárnap az a nap, amikorra a legtöbb programot tervezzük a héten. Sokan már csak legyintenek, ha arraól van szó, hogy időjárás, hiszen a kora ősz egy elképesztően jó utónyarat hozott,

sok meleggel és napsütéssel.

Ám ezen a héten is lehet egy kisebb változásban részünk, méghozzá a hét majdhogynem közepén, szerdán várható majd egy hidegfront, amely kissé megbiríthatja azt az időt, amelyet már olyannyira megszoktunk. Ám mielőtt ez megérkezne, ismét csak jön egy kisebb felmelegedés, kedden tehát tovább melegedik a hőmérséklet, és maj szerdán jön egy kisebb hidegfront, amely hozhat esőt és záporokat is. Mint az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében olvasni lehet, a keddről szerdára virradó éjszaka érkező hidegfront előtt holnap tovább melegszik az idő, az átlagosnál több fokkal magasabban alakul a hőmérséklet.

De ma még egy anticiklon alakítja az időjárásunkat, és holnap kerülünk csak ciklon előoldalára. Ettől függetlenül szerdán a hidegfront hatására sem esik majd vissza jelentősen a hőmérséklet. A maximumok a sokéves átlag felett alakulnak majd továbbra is.

Az Időkép amúgy úgy írja, hogy főképp délen és délnyugaton fordulhatnak majd elő záporok, zivatarok, illetve ebben az országrészben lehet esély esőre. Az OMSZ térképes előrejelzésében mindent térképre vetítve is láthattok, azt is megnézhetitek, hogy a ti házatok táján hány fokra lehet majd számítani holnap.

Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás