promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világsztár bukkant fel a magyar időjárás-jelentésben, óriási meglepetéssel készültek a meteorológusok
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy igazi világsztár jelent meg az időjárás-jelentésben.

Óriási meglepetés érte azokat az embereket, akik csütörtök délután megnézték az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrisebb időjárás-jelentő videóját, ugyanis egy igazi világsztár bukkant fel benne, akivel a meteorológusok közölték a jó hírt, hogy vége a korai ősznek, visszatér a kánikula.

Az előttünk álló éjszaka mindenütt kiderül az ég, és csapadék sem várható. Több helyen párássá válik a levegő, helyenként köd is képződik. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul.

Pénteken aztán csak kevés gomolyfelhő zavarhatja a napsütést, és csapadék sem valószínű. Az északnyugati, északi szél elvétve megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Na, de ki is az a világsztár, akivel megleptek minket a meteorológusok? Bár önmagát nem tartja világsztárnak, nem véletlen, hogy nemrég Kanadában a forgalom is megbénult miatta, hiszen olyan sokan látni akarták, és állítólag még a város - ahol reklámfotózáson vett részt - polgármestere külön köszöntötte is őt. Arató Andrást sokan csak úgy ismerik, mint Hide the Pain Harold, akinek mémjeit a világ számos részén jól ismerik.

Arató András korábban az RTL egyik showműsorában is szerepet vállalt: az Álarcos énekes egyik évadában ő bújt a Szörnyecske jelmezbe. Most a meteorológusok az ő életvidám, mosolygós képével illusztrálták, hogy megnyugszik az időjárás, és visszatér az igazi nyár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás