promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: a leghíresebb magyar mém volt a Szörnyecske
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bejött Sebestyén Balázs és Dancsó Péter közös tippje.

Az RTL Klub showműsorának negyedik adásában megszületett az első sikeres gyanúsítás: Csobot Adél kitalálta, hogy Opitz Barbi bújt az Oroszlán jelmezbe.

Ezen a héten újabb sikert könyvelhettek el a Nyomozók, Sebestyén Balázs és Dancsó Péter megfejtették, hogy a Szörnyecske jelmez alatt a leghíresebb magyar mém, Hide The Pain Harold, vagyis Arató András rejtőzik.

Bár Csobot Adél és Gáspár Laci erősen tiltakoztak ellene, és ők inkább a Showder Klubból ismert humorista, Dombóvári István mellett tették le a voksot, a sikertelen gyanúsításból csak Laci jött ki rosszul, hiszen rajta kívül minden Nyomozónak van már egy-egy pontja.

A nyugdíjazása előtt villamosmérnökként dolgozó Arató András egy stúdióban történt fotózás eredményeként lett az egyik leghíresebb internetes mém, világszerte. Népszerűsége akkora, hogy több szereplésre hívják Európa-szerte, Oroszországban is fellépett már, Dél-Amerika több országában pedig biztonsági őrökkel közlekedik, akkora a rajongás körülötte. Egyes amerikai képmegosztó oldalak szerint Hide The Pain Harold az elmúlt évtized méme.

Az Álarcos énekes ötödik adásában továbbjutott a Polip, a Kutya, és a Fagyi. Jövő hétvégén pedig színpadra lép a Krokodil, a Robot, a Páva, és a Nyuszi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás