promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csapadék zúdul a nyakunkba, már robog felénk, és ezekben az országrészekben csaphat le - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítnai az elkövetkező napokban Magyarországon.

Változatos és változékony időjárásban volt részünk az elmúlt időszakban Magyarországon, így pedig sokan azt gondolhatják, meglehet, hogy ilyen lesz a folytatás is. Ezért is érdemes nyomonkövetni ilyenkor az előrejelzéseket, hogy esernyőre szükségünk lesz-e majd az elkövetkező órákban vagy napokban. Jön-e zápor vagy zivatar, esetleg csapadékra számítani lehet-e majd nemsokára? Július utolsó hete bizony tartogathat meglepetéseket a meteorológusok előrejelzései szerint.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az előrejelzésének a YouTube-on azt a címet adta, hogy "Frontok hete", ez pedig már több, mint sejtető.

Egész héten kifejezetten mozgalmas és változákony időjárára van kilátás a meteorológusok szerint. Az elkövetkező napokban markáns hidegfrontok érkeznek tehát Magyarország fölé, így pedig kiadósabb csapadékban is részünk lehet majd a héten az ország több részén is. Az előrejelzések szerint kedden délutántól szerda reggelig és pénteken, szombaton is sok helyen van esély kiadósabb csapadékra, vasárnap pedig visszaeshet a hőmérséklet is.

Kedden napközben a Dunántúlon egészen délutánig, a Dunától keletre viszont egészen estig és késő estig napos, gomolyfelhős és csapadékmentes időre van kilátás. Élénk déli és délnyugati szél azonban így is lefőrdulhat. Az OMSZ YouTube-videós időjárás-előrejelzésében pedig térképre vetítve is láthatjátok, hogy az ország egyes részein milyen időre lehet maj számítani. Érdemes tehát tájékozódni, mielőtt elindulunk, hiszen ez a hét ismét mozgalmasnak ígérkezik tehát az időjárás szempontjából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás