promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva dolog robog Magyarország felé, azonnal fel kell készüli erre az időjárásra - részletes előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt az ideje tájékozódni az időjárást illetően, hiszen nagyon megváltozik.

Az elmúlt napokban az időjárást tekintve a nyugalomé volt a főszerep Magyarországon, ám most fordulat előtt elláunk, és már félig benne is vagyunk. Keddre a fél ország piros figyelmeztetést kapott, mivel heves viharok borítják majd az eget sok helyen az országban. Egy hullámzó hidegfront miatt alakulnak ki zivatarrendszerek az ország felett, illetve mindezt szupercellák is kísérik majd. Sőt, ahogy az Időkép is írja, nagy méretű jég, felhőszakadás és károkozó szélvihar is jöhet. A hullámzó frontrendszer északnyugat felől közelíti meg a hazánkat, és itt marad velünk hosszabb ideig is, majd csak csütörtökön távozik.

Kedd este tehát már északon és északnyugaton lehet számítani akár heves zivatarokra is.

Éjjel pedig már délen is lehet számítani változásra, zivatarlánc vonulhat át az országon. Piros figyelmeztetést jött a fél országra, az ország déli és keleti felén pedig nagy eséllyel kialakulhatnak majd szupercellák is. Ami pedig nagyon fontos, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat tíz vármegyére adott ki végül piros figyelmeztetést. A legerősebb viharokban pedig akár 5 centis jég is eshet, így fontos, hogy tájékozódjunk az időjárást illetően időben majd az elkövetkező órákban és napokban.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadott időjárás-előrejelzésben tudtok még tájékozódni, hogy az ország egyes részein milyen időjárás várható majd ezekben a napokban. Szerdán akár 19 fok is lehet majd egyes országrészekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás